Sacred Space

Sacred Space

Mantra Singing Cirkel

Sacred Space, een plek voor lichtwerkers en community.

Wij (Asim en ik) bewonen samen met Nicola en haar katten Ember en Kosmo dit prachtige oude schoolgebouw. Lang geleden een basisschool, daarna geruime tijd ateliers en school voor kunstenaars. Er is niet alleen prachtig licht van vele kanten, het ademt ook een fijne energie. Mensen die hier binnenkomen voelen ‘die vibe’. Licht en ruimtelijk, een warm thuisgevoel…. 

Sinds eind 2017 hebben we ook ruimte gehuurd waar we zelf Yoga en Tantric Flow konden aanbieden.

En we merkten dat er zoveel creatie en manifestatiekracht in onze community was dat we deze ruimte ook beschikbaar hebben gemaakt voor deze en andere ‘lichtwerkers’. Wij noemen ze graag zo omdat ze allemaal stuk voor stuk licht komen brengen. Daarvoor hebben ze eerst zelf hun eigen schaduwen onder ogen gezien, vaak zelfs diepe heling ondergaan, hun talenten ontdekt en nu andere mensen willen inspireren met hun energie, met hun medicijn!

In Sacred Space is inmiddels een thuis voor diverse ‘sacred practices’ zoals wij ze noemen…. workshops, ceremonies, cirkels … van plantmedicijn, tantra, sound healing, kirtan en womb wisdom tot aan inner journeys, yoga, ademwerk, stilteretreat…

Heb jij de wereld ook iets moois te bieden neem dan eens contact met ons op. Er is veel mogelijk. Vooral voor 1-pitters die net iets opstarten hebben we speciale lage tarieven.

 We hebben twee ruimtes, een Sacred Space (60 m2) en een danszaal (120 m2).
Sacred Space is kleiner maar heel sfeervol en ingewijd, met prachtig licht van 2 kanten.
De danszaal is ruimer, heel geschikt voor helende ceremonies, voor grotere groepen, heeft wat aankleding nodig. Hiervoor gelden andere tarieven (op te vragen per mail).

Tarieven Sacred Space :

  • 2 uurtjes: 30 euro
  • 1 dagdeel: 50 euro
  • 2 dagdelen : 90 euro
  • 1 hele dag (3 dagdelen) : 125 euro
  • Heel weekend ( 5 dagdelen) – zaterdag vanaf 9 uur tot zondag tot 18 uur: 200 euro
  • Heel weekend  ( 6 dagdelen) – vrijdag vanaf 19 uur tot zondag 18 uur: 230 euro
  • Heel weekend (8 dagdelen) – vrijdag vanaf 9 uur tot zondag 18 uur: 300 euro

Er is ook de mogelijkheid om van de gemeenschappelijke ruimte met keuken en tuin gebruik te maken.

Prijzen zijn exclusief BTW (21 %)