Selecteer een pagina

Over mij

Hallo! Ik ben Marie

Ik weet hoe spannend en uitdagend het kan zijn om – als je merkt dat er wat zwaarte is, je vastzit –  op te ruimen, los te laten, verandering in gang te zetten, jezelf te helen… waar te beginnen en kan ik dit wel alleen?

Detoxen is één van de manieren om los te laten.
Ik begeleid al een paar jaar vrouwen die willen detoxen.  Meestal wordt “detoxen” geassocieerd met alleen het fysieke lichaam. Ik leg in een detox de nadruk op de verbinding tussen Body, Mind & Soul. Door tegelijkertijd goed te voeden en te reinigen ondersteunen we het proces van ‘ophalen en afvoeren’.  Dit kan om allerlei redenen geblokkeerd raken. Dan voelt je systeem wat zwaarder. Vaak zien we dat er meer loskomt uit de weefsels en organen dan alleen toxines. Ook stress, emoties, overtuigingen kunnen tijdens een detox naar de oppervlakte komen.

Voel je de roep van een echte RESET & RELEASE en word je daarin graag begeleid door iemand met kennis en ervaring?

Ik heb me breed georiënteerd op gezondheid en heling. Met training en ervaring in o.a. holistische zienswijzen zoals Ayurveda, TCM, Yoga, Natuurvoeding, Detoxcoaching, EFT, EMDR en Soulcoaching, als ook gewerkt met Lyme-patiënten bij een kliniek in de bio-resonantie en frequentietherapie.

In al deze settings en in mijn persoonlijke leven, heb ik ervaren dat een gezonde leefstijl – inclusief detoxen – een heilzaam effect heeft op je mentale, emotionele en zelfs spirituele welzijn. En ook andersom: hoe het reflecteren op en helen van onverwerkte emoties, trauma’s, en onbewuste gedachten heling kan brengen op het fysieke niveau. Dat maakt een holistische benadering van detoxen een extra krachtige katalysator voor verandering.

Voel je dat het tijd is voor een fysieke opschoning, of om op andere lagen los te laten en op te ruimen? Is dit het moment is om een verandering in gang te zetten?
Doe dan nu met mij mee in één van mijn Detox Programma’s:

9-daagse Lente/Herfst Detox (online)
> 21-daase Reset, Release & Reconnect Detox Programma (online)
> 7-daagse Free Yourself Detox Retreat (live)

Zie de events op de homepage.

Ook kan je bij mij terecht voor een één-op-één sessie;
> EFT (Emotional Freedom Technique; een toegankelijke methode die je jezelf kunt aanleren om stress en patronen te doorbreken)
> Holistische EMDR (om traumatische ervaringen en negatieve gedachten over jezelf los te laten)
> Vergevingscoaching (om vrij te komen van het verleden, voor als je vrede en geluk wilt)

Ik stel je graag mijn kennis, ervaring, inspiratie en coaching beschikbaar.