flow of life coaching

Heb je behoefte aan een periode waarin je even jezelf centraal stelt?
Om die bepaalde patronen te doorbreken?
Om weer op krachten te komen?
Om tijd te nemen je diepste verlangen en wensen te onderzoeken?
Om je lichaam de benodigde aandacht te geven?

Met het flow of life  coaching bied ik een soort ‘retreat at home’: ruimte en tijd voor zelfonderzoek en herstel van je fysieke en emotionele balans waarbij jijzelf de kaders en het tempo bepaalt. Een periode waarin het even helemaal om jou gaat. Waarin je je eigen lichaam, gevoelens en emoties leert kennen en waarderen. Want die hebben ons zoveel te vertellen.

We starten met een uitgebreide intake met horoscooplezing. We kijken naar je huidige situatie, je behoefte en je mogelijkheden. Op basis daarvan stel ik een coachingstraject op waarin voeding, yoga, meditatie en adem en rituelen een plek hebben. Ook massages kunnen deel uitmaken van dit traject (tegen gereduceerd tarief).

Flow of life coaching bestaat uit:

    • een uitgebreide intake (met horoscooplezing)
    • eerste advies per mail
    • een 4-tal coachingsessies (2 x live + 2 x online)
    • ondersteunende informatie, video’s,artikelen, boekentips, opdrachten
    • integratieadvies ter afsluiting

inzicht in je eigen natuurlijke aard (de planetaire invloeden) en bewustwording van je gevoelens, lichaamssignalen, patronen en hun effect, je huidige conditie; kennis van de eigenschappen van de elementen en de natuurlijke cycli; tools in handen om jezelf in balans te brengen.

Tijdens dit traject kan ik je spiegel, steun in de rug, uitdager, gids en healer zijn. Maar vooral aanwezig met onverdeelde aandacht bij wat er bij jou speelt.

Flow of life coaching is een traject van circa 10 weken.
Tarief incl. Btw: 630 euro

Heb je het gevoel dat dit precies is wat je nu nodig hebt, maar ontbreken op dit moment de financiële middelen, neem dan gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor meer informatie over dit programma kun je me bellen op 06-21850126 of mailen naar mavansprundel@outlook.com, dan neem ik binnen 48 uur contact met je op.