Detox / Immuniteits Boost

De Detox-weken (meestal 9 dagen) die ik organiseer zijn zo opgezet dat iedereen op zijn of haar eigen ‘niveau’ kan deelnemen. Afhankelijk van je ervaring, de situatie waarin je je bevindt, wat je lichaam je vertelt. Dit jaar zijn de eerste Lente-Detox weken met veel enthousiasme door de deelnemers ervaren (zie de testimonials). Inmiddels staat er een derde gepland op:

van 3 juni – 11 juni
Zie het facebookevent : https://www.facebook.com/events/2471220016521355/

Het programma ziet er globaal als volgt uit:

– De eerste 2 dagen ga je de zgn ‘No Go’s’ laten staan (suiker, koffie, dierlijke producten, pakjes en zakjes etc). En rustig aan beginnen met toevoegen van detox-sapjes.
– Dan volgen 5 a 6 detox dagen: dagen waarop we onszelf trakteren op super veel gezonde voeding, met veel groenten, sappen en kruiden, een dagelijkse routine van adem en energiewerk met specifieke aandacht voor immuniteit (thymus, longen) en reiniging (lever, nieren en darmen) en boordevol tips uit de Ayurveda, TCM en huidige kennis over natuurlijke helende voeding. Er is mogelijkheid tot 1 of meer dagen sap/soep vasten, en het zetten van een koffie-klysma.
– Dag 9 begin je langzaam weer om te schakelen.

Net als vorig jaar, zal er weer een besloten Facebook groep zijn waarin ik dagelijks aanwezig ben om vragen te beantwoorden, ik je van alles aanreik, jij je vragen kunt stellen en we elkaar kunnen aanmoedigen op de moeilijke momenten.

Extra:
– een aanvangswebinar waarin we door het programma lopen en voor al je vragen
– op verzoek een webinar over de Ayurvedische leer