As above, so below

Elke geboorte, elk leven is heilig. En het precieze moment van die geboorte bepaalt hoe de planetaire energieën met elkaar interacteren en via het astrale lichaam resulteert in een individu met een uniek karakter, talenten en bestemming. Het zijn subtiele energieën die in het onbewuste aanzetten tot het opdoen van ervaringen.

asabovesobelow1Een geboortehoroscoop is dus een blauwdruk van deze planetaire energieën. Het is geenszins een bevestiging dat alles vastligt, dat er geen vrije wil of verantwoordelijkheid zou zijn voor eigen handelen. Het is eerder een instrument om jezelf, je neigingen, drijfveren en talenten beter te leren kennen, waardoor het een hulpmiddel tot inzicht en meer bewustzijn wordt.

Daarnaast heeft de Vedische Astrologie ook kijk op karmische aspecten en wat onze dharma in dit leven is. En maakt ze gebruik van een uniek systeem die levensperioden en hun kwaliteiten kan aangeven. Lees hierover meer bij Vedische Astrologie.

Voor het samenstellen van de geboortehoroscoop hebben we geboortedag, plaats en tijdstip nodig.

Zou je graag inzicht krijgen in je levensloop of een bepaald specifiek deel ervan, vul dan hieronder het contactformulier in met deze gegevens en je vraag met aanvullende relevante informatie. Ik neem dan binnen 48 uur contact met je op om een afspraak te maken voor het consult. Dit consult kan per skype of ‘live’.

Tarief:
Eerste lezing: 90 euro.
Vervolglezing: 65 euro.