Selecteer een pagina

9-daagse Lente/Herfst Detox (online retreat)

De 9-daagse Detox Retreats zijn zo opgezet dat iedereen op zijn of haar eigen ‘niveau’ kan deelnemen. Afhankelijk van je ervaring, de situatie waarin je je bevindt, wat je lichaam je vertelt. Dit jaar (2022) starten we op maandag 7 maart met het de 8e Online Detox inmiddels:  de 9-daagse Lente Detox (online) 

Het programma ziet er globaal als volgt uit:

– De eerste 2 à 3 dagen ga je de zgn ‘No Go’s’ laten staan (suiker, koffie, dierlijke producten, pakjes en zakjes etc). En wellicht maak je al één van de maaltijden.

Ongebrande groene koffie– Dan volgen detox dagen: dagen waarop we onszelf trakteren op super veel gezonde voeding, met veel groenten, sappen en kruiden, een dagelijkse routine van adem en energiewerk met specifieke aandacht voor de reinigingsorganen (lever, nieren en darmen) en boordevol tips uit de Ayurveda, TCM en huidige kennis over natuurlijke helende voeding. Er is mogelijkheid tot 1 of meer dagen sap/soep vasten, en het zetten van een koffie-klysma.

– Dag 8 en 9 begin je langzaam weer om te schakelen. Dit is minstens net zo belangrijk voor het slagen van de Detox. Je krijgt van mij informatie waar specifiek op te letten.

Net als vorig jaar, zal er weer een besloten Facebook groep zijn waarin ik dagelijks aanwezig ben: voor support, ben met practices, om vragen te beantwoorden, met inspiratie en waar jij je vragen kunt stellen en we elkaar kunnen aanmoedigen op de moeilijke momenten.